www.nutritie-slabire.ro

pentru un stil de viata sanatos, stilul Wellness

Sanatate, Frumusete, Silueta

prin Nutritie Inteligenta

Termeni de utilizare a site-ului

Conditii referitoare la consultanta de specialitate, derularea comenzilor si garantia produselor

Aceasta pagina reprezinta o intelegere intre dvs., in calitate de utilizatori & beneficiari de servicii si site-ul www.nutritie-slabire.ro in calitate de furnizor de produse & prestator de servicii.

In cazul in care veti utiliza informatiile oferite pe acest site, veti solicita consultanta de specialitate si/sau veti comanda produsele oferite de site, inseamna ca ati citit, ati inteles si sunteti de acord cu termenii si prevederile acestei intelegeri.

1.  Despre site-ul www.nutritie-slabire.ro

Site-ul nostru va ofera informatii si recomandari referitoare la un stil de viata sanatos si o alimentatie echilibrata.

Scopul site-ului nu este acela de a oferi tratamente medicale, acestea sunt de competenta persoanelor specializate in domeniul medicinei. Acest site nu ofera alternative sau substitutii sfaturilor medicale avizate si competente.

2.  Despre produsele Herbalife

Produsele Herbalife sunt suplimenti de nutritie din plante naturale, pentru o alimentatie sanatoasa si echilibrata

Produsele Herbalife NU SUNT MEDICAMENTE, nu au destinatia vindecarii unor boli si afectiuni cronice. Pentru probleme grave ale sanatatii, va sfatuim si va incurajam in acelasi timp, sa consultati medicii specialisti si sa nu renuntati la medicatia recomandata de acestia.

Produsele Herbalife NU CONTIN CONSERVANTI si ingrediente animale, sunt fabricate din ingrediente pure conform standardelor de calitate si control si nu contin componente daunatoare sanatatii.

Produsele Herbalife NU AU CONTRAINDICATII si nu interactioneaza in nici un fel cu tratamentele medicamentoase

Produsele Herbalife sunt recunoscute la nivel mondial ca realizand un echilibru perfect intre combinatia de plante si dozajul acestora.

Produsele Herbalife sunt disponibile numai prin distribuitorii independenti autorizati de Companie (Herbalife International of America).

Produsele Herbalife nu pot fi vandute prin magazine, datorita reglamentarilor si politicii Companiei, care prevede ca produsele de calitate superioara sa fie insotite de consultanta individuala oferita fiecarui consumator / client. Fiecare client beneficiaza de consultanta gratuita incepand cu alegerea programului de nutritie si a produselor (program personalizat), dar si pe parcursul derularii programului respectiv.

3.  Serviciile de consultanta GRATUITA

Pentru a beneficia de cele mai bune servicii din partea consultantilor, este recomandat sa completati toate campurile din formularul Profil Individual de Nutritie si sa ni le trimiteti on-line.

Dupa trimiterea acestor date, veti primi un email in care vi se va cere confirmarea datelor trimise de dvs. in formular.

Aceasta este modalitatea noastra de a va asigura pe dvs., ca nu agreem in nici un fel practicile spam si ne aliniem la politica anti-spam, atat de necesara in lumea Internetului.

Agreem aceasta metoda de comunicare on-line, pentru ca datele scrise si inregistrate sunt absolut sigure in ceea ce priveste acuratetea lor, fata de datele preluate intr-o convorbire telefonica, ce pot fi intelese si notate in mod eronat.

Dupa primirea datelor, aceastea vor fi prelucrate si va vom trimite pe adresa de email recomandarile noastre referitoare la programul optim pentru dvs.

Consultanta pentru stabilirea programului personalizat este oferita GRATUIT. Nu veti avea nici o obligatie fata de consultant sau proprietarii site-ului www.nutritie-slabire.ro si veti putea oricand sa ne cereti lamuriri cu privire la recomandarile si programul dvs. optim.

Consultanta gratuita se aplica si pe parcursul derularii dietei dvs. de nutritie sanatoasa, astfel incat sa aveti ajutorul necesar pentru a va asigura schimbarea obiceiurilor alimentare si pastrarea greutatii corporale si a sanatatii.

Nu va recomandam alegerea produselor fara a avea parerea consultantului, chiar daca ati mai consumat si alta data produsele Herbalife respective.

In documentele ce contin recomandarile pentru programul dvs. personalizat, veti primi si ofertele noastre speciale, discount-urile acordate pe perioade de timp limitate, precum si alte facilitati legate de livrare.

4Despre comanda

Pentru a comanda produsele Herbalife dorite, este recomandat sa utilizati formularul on-line de la pagina Comanda.

Si in cazul transmiterii comenzii, se va proceda in acelasi mod ca la solicitarea consultantei, pe baza confirmarii comenzii prin accesarea unui link de confirmare intr-un mesaj pe care il veti primi pe adresa de email indicata de dvs. in formularul de comanda.

Este necesar sa completati toate campurile privind numele dvs. complet, adresa telefonul si e-mail-ul, precum si codul numeric personal.

Solicitam aceste date pentru a putea sa intocmim factura fiscala in conformitate cu prevederile legale in vigoare. CNP-ul persoanelor fizice inlocuieste Codul unic de inregistrare al persoanelor juridice.

Imediat dupa primirea comenzii, vom procesa datele si va vom trimite confirmarea comenzii dvs., cu precizarea datei de livrare si a valorii totale a comenzii.

Anumite produse care inregistreaza un rulaj mare in cadrul stocului nostru, pot fi la un moment dat indisponibile, aceasta datorita faptului ca se lucreaza cu un stoc dinamic, ce inregistreaza zilnic intrari si iesiri, pe care nu le putem prevede cu precizie. Refacerea stocului se realizeaza in maxim trei zile de la epuizarea produsului respectiv, cu exceptia cazurilor in care produsul nu a fost importat in tara de catre societatile abilitatea in acest sens.

Odata cu produsele, veti primi in colet documente, pliante, reviste continand toate datele despre produse, modul de consum al acestora si multe alte informatii care sa va asigure derularea programului dvs. personalizat cu atingerea scopului initial (program de slabire, mentinere, ingrasare, anticelulitic, de nutritie sanatoasa).

Nu va recomandam alegerea produselor fara a avea parerea consultantului, chiar daca ati mai consumat si alta data produsele Herbalife respective.

5Livrarea produselor si modalitati de plata

Dvs. veti stabili modalitatea de livrare a coletului dvs. prin precizarea in formularul de comanda. Exista mai multe modalitati de livrare a produselor comandate:

Pentru municipiul Constanta si localitatile invecinate, livrarea se va face direct de catre consultant la dvs. acasa, sau la adresa indicata in formularul de comanda. Nu se percep taxe sau alte costuri suplimentare pentru livarea directa. Plata se va face pe baza facturii fiscale si a chitantei intocmite de societatea noastra.

Prin posta romana, la adresa indicata de dvs. in formularul de comanda, sau la o alta adresa stabilita ulterior in discutiile cu consultantul dvs. In acest caz, veti primi coletul intr-un interval de 3-5 zile, in functie de modul de prestare al serviciilor de coletarie ale Postei Romane din localitatea dvs. Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 500 lei, livrarea este GRATUITA. Plata produselor se face ramburs, prin mandat postal, la preluarea coletului de la oficiul postal. Dupa expedierea coletului, veti primi pe adresa de email, confirmarea livrarii si factura proforma in format .pdf. Factura fiscala – exemplarul original, o veti regasi in coletul cu produsele.

Prin Curier rapid, la adresa indicata de dvs. in formularul de comanda. In caest caz, veti primi coletul in termen de 24 ore de la expedierea lui, direct la dvs. acasa. Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1.000 lei, livrarea este GRATUITA. Plata produselor se face in avans, prin ordin de plata bancar (virament bancar) sau mandat postal, pe baza facturii proforma emisa de noi dupa confirmarea comenzii. Expedierea produselor se va face dupa ce veti face dovada efectuarii platii, prin transmiterea pe fax sau email a documentului dvs. de plata. Dupa expedierea coletului, veti primi pe adresa de email, confirmarea livrarii cu precizarea scrisorii de transport. Factura fiscala – exemplarul original, o veti regasi in coletul cu produsele.

6.  Calitatea produselor, garantii

Produsele au garantia de 2 ani, oferita de producatorul Herbalife International of America. Data fabricarii, precum si data expirarii termenului de garantie al fiecarui produs este mentionat pe cutia acestuia. Tot pe cutie, este precizat si lotul de fabricatie al produsului.

Produsele sunt avizate de cel mai important organism din America: FDA (Food & Drug Administration), precum si de forurile medicale din alte 60 de tari.

In Romania, produsele sunt importate si comercializate pe baza Avizului Sanitar nr. 1579/2002 emis de Ministerul Sanatatii si Familiei/ Directia Generala de Sanatate Publica.

Orice responsabilitate privind compozitia produselor si calitatea acestora revine in exclusivitate producatorului.

7.  Prevederi generale

Scopul site-ului www.nutritie-slabire.ro este de a prezenta informatii corecte si clare despre stilul de viata sanatos si despre produsele Herbalife.

Intentia noastra este de a oferi produsele Herbalife la preturile minime posibile, oferte si discount-uri care sa aduca avantaje tuturor celor ce ne vor solicita consultanta si livrearea produselor recomandate.

Obiectivul nostru: produse si programe optime personalizate, insotite de consultanta de specialitate pentru toti cei ce doresc sa isi schimbe stilul de alimentatie, sa isi imbunatateasca controlul greutatii corporale si starea generala de sanatate printr-o nutritie naturala echilibrata.

8.  Prevederi finale

Este interzisa reproducerea oricarui material scris sau grafic prezentat pe site-ul www.nutritie-slabire.ro, fara acordul prealabil al persoanelor imputernicite in acest sens.

Listele de preturi si fisele de specificatii ale produselor, precum si componenta programelor de nutritie prezentate in paginile site-ului au caracter informativ si pot fi modificate periodic, ori de cate ori conditiile o vor impune.

Aveti intrebari la care nu ati gasit raspuns in paginile site-ului ?

Tot ce aveti de facut este sa ne trimiteti un e-mail cu aceste intrebari si va vom raspunde in cel mai scurt timp

Va asteptam !

Vom fi bucurosi sa deveniti clientii nostri si va vom ajuta sa depasiti momentele critice in controlul greutatii corporale !

Comanda Herbalife