www.nutritie-slabire.ro

pentru un stil de viata sanatos, stilul Wellness

Sanatate, Frumusete, Silueta

prin Nutritie Inteligenta

Tell a Friend

versiunea printabila ...

Follow us ! Nutritie-Slabire este pe Facebook ! Nutritie-Slabire este pe Twitter ! RSS Nutritie-Slabire

Tang Kuei Plus - Herbalife

O formula speciala creata pentru femei la varsta de reproductie

O buna nutritie este secretul unei vieti lungi si sanatoase !Cele doua ingrediente ale produsului – Angelica Sinensis si musetelul sunt surse bogate in vitaminele A, B, bogate in uleiuri esentiale, Calciu, Fier, Magneziu.

Iarba Tang Kuei, considerata o “iarba superioara” in China, era folosita de secole in nutritia zilnica, este si in prezent adaugata in supe pentru a creste valoarea lor nutritiva.

Tang Kuei Plus - Herbalife

Musetelul - CamomillaMusetelul a fost folosit inca de grecii antici si considerat o iarba sacra de catre anglo-saxoni. Angelica Sinensis (Chinezii o numesc Bai Ciji, englezii -Tang Kuei) - este planta perena, din familia Apiaceae, creste pe panta masivului muntos al Chinei.

Planta are proprietati curative exclusive si este recunoscuta ca "ginsengul femeilor".

Este utilizata in China de mii de ani in calitate de remediu tonifiant.Angelica Sinensis Proprietatile farmacologice ale plantei Angelica Sinensis: imbunatateste functiile reproductive, normalizeaza ciclul  menstrual, inlaturand senzatiile de durere, crampele menstruale, actiune analgezica, actiune antiinflamatoare, actiune antireumatica, produce efect de inviorare ridicand tensiunea scazuta, regland centrul vasomotor in afectiuni ale organelor vitale.

Are actiune antiseptica, previne dezvoltarea anemiei, actiune antispastica, proprietati carminative - inlatura gazele intestinale favorizand disparitia meteorismului (balonarilor); curata de toxine interiorul organismului, tonifica sistemul cardiovascular si sistemul nervos central, are actiune expectoranta si efect colagog (usureaza secretia bilei), actiune depurativa si diuretica.

In medicina chineza angelica este utilizata in hematurie, hemofilie, hemoroizi. Este administrata si ca remediu spasmolitic in spasmul vaselor sanguine, dureri de cap. Angelica sinensis este recomandata in caz de raceala, rinite, sinusite, gripa, flegmoane, abcese purulente, varicela. Diminuiaza procesele inflamatorii, reducand edemul. Isi demonstreaza cel mai bine eficienta in dereglari menstruale, boli ginecologice, traumatisme, anemie si dureri reumatice.

In medicina europeana radacina de Tang Kuei este utilizata in boli gastro-intestinale pentru accelerarea functiei de secretie a intestinelor si diminuarea proceselor de fermentatie. Tang Kuei exceleaza ca tonic al sangelui - purifica sangele si imbunatateste circulatia. Se utilizeaza si in cazul de extenuare a sistemului nervos central, nevralgie acuta si cronica, reumatism, artrite, febra, afectiuni ale mucoasei cailor respiratorii, la fel si in calitate de remediu diuretic si sudorific.

Planta este folosita si in medicina populara a multor tari. In medicina tibetana radacina de angelica sinensis este recomandata in afectiuni ginecologice, limfadenite si ca remediu hemostatic.

In India fructele si radacina se utilizeaza pentru stimularea expectoratiei si ca tonic general.

In Mongolia se utilizeaza la gripa, tuse si in calitate de remediu antipiretic.

In Orient este considerata planta de baza pentru terapia diverselor tipuri de dereglari hormonale la femei, inclusiv, in perioada de menopauza, mai ales in bufeuri. Aceasta actiune se datoreaza continutului bogat in cumarine, care au efect vasodilatator, spasmolitic si proprietati estrogene.

Nu se recomanda gravidelor si mamelor, care alapteaza.

Cantitate:

Cutie - 60 tablete

Pret:

74 lei, TVA inclus

Acest produs si toate produsele Herbalife sunt disponibile numai prin distribuitorii independenti Herbalife. Toate produsele Herbalife sunt din plante, nu contin conservanti chimici si ingrediente de origine animala, sunt fabricate din ingrediente pure conform standardelor de calitate si control, ceea ce confirma ca aceste produse nu au componente daunatoare sanatatii.