www.nutritie-slabire.ro

pentru un stil de viata sanatos, stilul Wellness

Sanatate, Frumusete, Silueta

prin Nutritie Inteligenta

Tell a Friend

versiunea printabila ...

Follow us ! Nutritie-Slabire este pe Facebook ! Nutritie-Slabire este pe Twitter ! RSS Nutritie-Slabire

Schizandra Plus - Herbalife

O formula super-antioxidanta

O buna nutritie este secretul unei vieti lungi si sanatoase !


Boabele colorate ale plantei Schizandra au reprezentat materie prima pentru botanistii chinezi de secole si sunt cunoscute in toata Asia pentru efectele sale benefice. Schizandra este utilizata si pentru o reenergizare rapida, pentru indepartarea oboselii si a depresiei.

Schizandra Plus

Schizandra ChinensisSchizandra a devenit extrem de populara si in afara Asiei, datorita valorilor sale culinare si nutritionale. Este considerata o mare sursa de imunomodulatoare, substante care ajuta corpul sa se adapteze la conditiile mediului si, de asemenea, are proprietati antioxidante. Imunomodulatoarele prezente in semintele de Schizandra, lipsesc in alte fructe si legume.Boabe de Schizandra

Planta Schizandra ajuta la mentinerea capacitatii organismului de a absorbi oxigen, din acest motiv, are o actiune extrem de benefica pentru persoanele cu probleme de respiratie. De aceea este mai important ca oricand sa acordam acestei formule antioxidante Herbalife un rol important in alimentatia noastra zilnica.

Produsul Schizandra Plus asigura un complex valoros de substante nutritive si antioxidanti, care combat deteriorarile premature ale celulelor in urma agresiunii cu toxine si intareste rezistenta organismului.

Schizandra Plus include suplimentar vitamina E, vitamina liposolubila cu proprietati antioxidante care previne alterarea lipidelor, inclusiv a acizilor grasi esentiali Omega-3. Include Selenium, element important pentru sanatatea umana, este co-factor in producerea moleculei antioxidante glutation. Include Ascorbil Palmitat, forma liposolubila a vitaminei C, care isi exercita actiunea de antioxidant in tesuturile grase ale corpului. Include Beta-Caroten, precursorul antioxidant al vitaminei A.

Continutul unei tablete:

fructe de Schizandra - 90 mg, amestec special de plante - 125 mg, vitamina E (di-alfatocoferilacetat) – 5 UA, vitamina C (acid ascorbic) - 30 mg, vitamina A (beta-caroten) - 0,375 mg, vitamina B6 - 1 mg, pantotenat de calciu - 3 mg, calciu - 205 mg, seleniu - 0,05 mg.

Schizandra Plus poate fi combinata cu alte produse Herbalife: 21 Day, Rose Ox, Herbal Aloe Concentrate.

Cantitate:

Cutie - 60 tablete

Pret:

80 lei, TVA inclus

Acest produs si toate produsele Herbalife sunt disponibile numai prin distribuitorii independenti Herbalife. Toate produsele Herbalife sunt din plante, nu contin conservanti chimici si ingrediente de origine animala, sunt fabricate din ingrediente pure conform standardelor de calitate si control, ceea ce confirma ca aceste produse nu au componente daunatoare sanatatii.