www.nutritie-slabire.ro

pentru un stil de viata sanatos, stilul Wellness

Sanatate, Frumusete, Silueta

prin Nutritie Inteligenta

Tell a Friend Follow us ! Nutritie-Slabire este pe Facebook ! Nutritie-Slabire este pe Twitter ! RSS Nutritie-Slabire

Recomandari

pentru slabire si mentinerea rezultatelor

Scaderea sigura in greutate si mentinerea indelungata a rezultatelor

silueta ideala - sanatatea perfecta - energie si vitalitate - tinerete pana la varste inaintate

Principalele cauze ale acumularii kilogramelor si ale obezitatii sunt:

predispozitia ereditara,

supraalimentarea,

alimentatia neechilibrata,

proastele obiceiuri alimentare,

dezechilibrarea metabolismului,

lipsa miscarii.

Pentru pierderea sigura a intregului surplus de greutate si pentru mentinerea rezultatelor obtinute, este bine sa luati in considerare urmatoarele recomandari:

Inarmeaza-te cu rabdare

Procesul de acumulare a surplusului de greutate a durat ani si chiar zeci de ani. Obiceiurile alimentare care te-au ingrasat s-au acumulat si ele, la fel, in zeci de ani, asa ca ai rabdare: ai nevoie de cāteva luni pentru a-ti atinge scopul arzator de a slabi si de a invata sa-ti mentii rezultatele.

Schimbarea obiceiurilor alimentare

Printre persoanele cu surplus de greutate s-a raspāndit ideea de „atac asupra surplusului de greutate”. Asemenea atacuri incep, de obicei, lunea si se termina vinerea, nu au nimic in comun cu procesele profunde, cum sunt schimbarea atitudinii fata de māncare si schimbarea metabolismului. Pentru schimbarea deprinderilor alimentare sunt necesare intre 90 si 120 de zile de respectare riguroasa a unui program de slabire.

Ajutorul consultantului

Majoritatea oamenilor, care vor sa slabeasca si sa-si mentina rezultatele, au nevoie de ajutorul specialistului. Datorita lipsei acestui ajutor, ei intrerup dieta si se ingrasa la loc.

Durata programului de slabire

Pierderea optima in greutate este, in medie de 5 kg pe luna. Daca ai surplus de 30 kg, trebuie sa folosesti un program de slabire timp de 6 luni.

Durata programului de mentinere a greutatii

Dupa ce ai slabit, trebuie sa inveti sa-ti controlezi greutatea. Pentru aceasta, foloseste in continuare programul de mentinere pe o durata egala cu cea a programului de slabire, fara sa revii la vechile obiceiuri alimentare, cāntarindu-te saptamānal. Tine in permanenta legatura cu consultantul tau.

Formula succesului

Pentru pierderea cu succes a intregului surplus de greutate si pentru mentinerea rezultatelor, ... (citeste mai departe)

Rezultate de slabire