www.nutritie-slabire.ro

pentru un stil de viata sanatos, stilul Wellness

Sanatate, Frumusete, Silueta

prin Nutritie Inteligenta

Tell a Friend

versiunea printabila ...

Follow us ! Nutritie-Slabire este pe Facebook ! Nutritie-Slabire este pe Twitter ! RSS Nutritie-Slabire

Pudra proteica - Herbalife

Personalizati-va consumul de proteine in functie de necesarul zilnic !

O buna nutritie este secretul unei vieti lungi si sanatoase !


Cercetarile de ultima ora au revolutionat maniera de abordare a controlului greutatii.

Dr. David Heber a aratat importanta deosebita a proteinelor si mai ales necesarul zilnic de care are nevoie corpul fiecarui om, in mod particular, in functie de constitutia si de forma corpului sau, de genul de activitate pe care o depune. Oligoelementele sunt foarte necesare in multe procese biologice, au rol de catalizatori, sunt factori speciali importanti in consolidarea sanatatii.

Pudra proteica Herbalife

Cu Pudra Proteica este foarte usor sa avem sub control si sa personalizam aportul proteic. Produsul este un amestec de proteine de inalta calitate obtinute din soia si zer. Nu are gust si nici miros. Se dizolva usor in orice lichid. Se poate utiliza in shake, in supa, sos, etc.

Cu Pudra Proteica obtinem:

- controlul mai bun al senzatiei de foame;

- cresterea masei musculare

- forma adecvata a corpului.

Nu are dezavantajul surselor proteice clasice: carne, branzeturi, nuci, alune ce sunt insotite si de insemnate cantitati de grasimi nedorite si de foarte multe calorii.

Cantitate:

Cutie - 240 gr.

Pret:

113 lei, TVA inclus

Acest produs si toate produsele Herbalife sunt disponibile numai prin distribuitorii independenti Herbalife. Toate produsele Herbalife sunt din plante, nu contin conservanti chimici si ingrediente de origine animala, sunt fabricate din ingrediente pure conform standardelor de calitate si control, ceea ce confirma ca aceste produse nu au componente daunatoare sanatatii.