www.nutritie-slabire.ro

pentru un stil de viata sanatos, stilul Wellness

Sanatate, Frumusete, Silueta

prin Nutritie Inteligenta

Tell a Friend Follow us ! Nutritie-Slabire este pe Facebook ! Nutritie-Slabire este pe Twitter ! RSS Nutritie-Slabire

OFERTA NOASTRA

Pentru un Stil de viata sanatos - Stilul Wellness !

Wellness - atitudine pozitiva fata de viata

Va veti intreba “De ce sa consumati Produsele si Programele Herbalife ?”

Stil de viata sanatos

Raspunsul este simplu:

pentru ca numai asa veti obtine

 - silueta dorita,

 - imbunatatirea starii de sanatate,

 - frumusete,

 - rezistenta la stress

 - rezistenta la factorii poluanti

 - dispozitia generala excelenta.

Cum procedati ? Simplu:

Completatiformularul Comanda Nutritie Interna - Controlul Greutatii - pentru produse destinate nutritiei interne si/sau formularul Comanda Nutritie Externa - pentru produse destinate nutritiei externe. Asigurati-va ca datele inscrise sunt corectesi apasati butonul "Trimite". Comanda dvs. va fi inregistrata in aceeasi zi. In cel mai scurt timp va vom trimite un e-mail de confirmare a comenzii, cu precizarea stocului din momentul respectiv si a termenului de livrare a comenzii.

Livrarea produselor se face prin posta, iar plata produselor o veti efectua ramburs la primirea coletului. Puteti efectua plata si prin OP sau mandat postal. Cititi mai multe in pagina Livrare.

In coletul pe care il veti primi, veti gasi pliante, reviste si alte documente ce va vor fi utile in informarea dvs. pentru ca rezultatele obtinute sa fie cele pe care vi le-ati propus.

Produsele Herbalife au termen de garantie de 2 ani. Toate produsele respecta legea etichetei si au avizul Ministerului Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor.

Comandaacum produse si programe Herbalife pentru sanatatea si frumusetea ta !

OFERTE SPECIALE

1. Pentru comenzi a caror valoare depaseste 700 RON, livrarea este gratuita, firma noastra suportand taxele postale aferente.

2. Daca veti comanda un Program Herbalife pentru 3 luni de consum, puteti obtine o reducere de pret, intre 4 – 6 %, astfel:.

Program de Baza, Program Avansat, Program Anticelulitic sau Program Anticelulitic Plus:4% reducere din valoarea totala a comenzii.

Program Total sau Program Anticelulitic Maxi: 5 % reducere din valoarea totala a comenzii.

Program Total Plus:6 % reducere din valoarea totala a comenzii

3. La solicitarea expresa a dvs., in cazul in care doriti sa aveti produsele direct la dvs. acasa, in termen de 24 ore, puteti achita in avans c/valoarea comenzii, si va vom expedia coletul printr-un curier rapid.

4. Daca alegeti sa primiti coletul prin curier rapid, va trebui sa achitati in avans c/valoarea comenzii. In acest caz, veti primi prin e-mail o factura proforma, cu specificarea valorii produselor, precum si contul bancar in care se va efectua plata. Coletul va fi trimis pe adresa indicata in comanda dvs. imediat dupa ce veti face dovada platii bancare, iar in colet va vom trimite si factura fiscala originala.

5. In cazul expedierii coletului prin curier rapid cu plata in avans a c/valorii acestuia livrarea este gratuita pentru valori ale comenzii mai mari de 1.000 RON.

Aveti intrebari ?
Ne puteti contacta prin una din modalitatile descrise la pagina Contact... sau putem discuta on-line prin chat ... click pe Live Support daca suntem ON-LINE


WELLNESS trebuie sa devina pentru fiecare dintre noi un nou stil de viata !


Acum este momentul sa actionati pentru a arata excelent si a va simti in forma fizica maxima !

Va asteptam !

Wellness - stil de viata sanatos