www.nutritie-slabire.ro

pentru un stil de viata sanatos, stilul Wellness

Sanatate, Frumusete, Silueta

prin Nutritie Inteligenta

Tell a Friend Follow us ! Nutritie-Slabire este pe Facebook ! Nutritie-Slabire este pe Twitter ! RSS Nutritie-Slabire

Principii de baza

in nutritia pentru sportivi si nutritia pentru sporirea masei musculare

Muschii - rezervoare de energie

Carbohidratii sunt "carburantul instant" care permit un raspuns rapid la solicitarile muschilor. Consuma produse bogate in carbohidrati inainte de a face efort, pentru a nu ajunge rapid cu indicatorul de carburant pe zero.

Momentul optim de hranire inainte de efort

masa principala: inainte cu 4 - 6 ore

o masa usoara: inainte cu 2 -3 ore

o gustare: cu minim o ora inainte de efort

Mentine hidratarea optima

In cazul unui efort de lunga durata (mai mult de o ora), bea lichide cu un continut redus de carbohidrati. Consuma zilnic 3 litri de lichide.

Foloseste-ti si rezervoarele deja existente de carburanti

Grasimile deja stocate in organism = combustibil pentru eforturi intense de foarte lunga durata. DAR, desi teoretic ai la dispozitie o foarte mare cantitate potentiala de energie stocata in grasimile deja acumulate in organism, ELE SE VOR ARDE (si vor genera energie) NUMAI IN MASURA IN CARE EXISTA CARBOHIDRATI SUFICIENTI IN ORGANISM !

Proteine - pentru mentinerea si cresterea masei musculare.

Proteinele repara muschii deteriorati, mentin masa musculara si forta de contractie. In efort fizic ai nevoie zilnic de 1.25 - 1.5 grame/kg de masa corporala. Daca vrei sa sporesti masa musculara, ai nevoie de 1.5 - 2,2 grame/kg de masa corporala. In afara de alimente obisnuite, consuma si suplimenti proteici.

Momentul perfect pentru reincarcarea bateriilor (a muschilor)

ln 30 min de la terminarea efortului, consuma alimente usoare pe baza de carbohidrati care vor fi convertite in glucoza si stocate sub forma de glicogen in muschi (reincarcare rapida).

Redu timpul de recuperare fizica

Consuma suplimenti cu antioxidanti, care vor anihila actiunea daunatoare a radicalilor liberi, vor neutraliza acidul lactic, care iti provoaca febra musculara. Consuma suplimenti de nutritie proteici, cu vitamine si minerale.

Consuma L-carnitina

Pentru sporirea masei musculare, mai ales pentru modelarea muschilor abdominali si fesieri consuma L-carnitina - factor de transport lipidic. Este un aminoacid important al carui functie este furnizarea de acizi in mitocondriile celulei musculare. L-carnitina intra in compozitia produsului Fiber & Herbs (Fibre si Plante). Ajuta la revigorarea masei musculare.

Beneficiaza de cercetarile stiintifice

Multivitaminele si mineralele catalizeaza reactiile chimice din organism, procesele de recuperare, procesele de formare a musculaturii si intretin sistemul imunitar care, in special la sportivi, tinde sa slabeasca in efort fizic excesiv. Consuma produse recomandate in efort fizic.

Optimizarea antrenamentului:


etape: Recomandari:
Incarcarea bateriilor: Cu 30 min inainte de inceperea exercitiilor consuma un shake Formula 1 preparat cu suc de fructe. Iti vei incarca imediat "bateriile" prin carbohidrati usor asimilabili si vei favoriza distributia in masa musculara a glicogenului muscular. Sa stii ca: daca lipseste glicogenul in organism, corpul il fabrica din proteine, SLABIND MUSCHII.
Hidratarea eficienta: In cazul unui efort intens hidrateaza-te la fiecare 15 min. Nu te inseta. In timpul unui antrenament sau a unei competitii bea apa cu Herbal Aloe Vera, Thermojetics Herbal Concentrate, sau o solutie slaba de Formula 1 cu apa.
Dupa efort: Consuma shake-ul Formula 1 preparat cu un lichid bogat in proteine (lapte, iaurt)
Recuperarea si odihna: Foloseste o combinatie de antioxidanti: Herbalifeline, Schizandra Plus, RoseOx, sau chiar un shake Formula 1.
Nutritia optima: Pentru asimilarea totala a proteinelor consumate, a vitaminelor si mineralelor din mancare, dupa fiecare dintre cele 3 mese principale consuma Formula 1, Formula 2, Cell Activator si Fiber & Herbs.

Sanatatea noastra este cel mai de pret lucru ! Sa ne asiguram ca o vom pastra timp indelungat ! Suntem ceea ce mancam !

Urmati sfaturile nostre si va garantam ca veti arata excelent si va veti simti minunat !

De ce sunt bune Programele Herbalife ? Cititi despre Avantajele acestor programe.

 

Aceste produse si toate produsele Herbalife sunt disponibile numai prin distribuitorii independenti Herbalife. Toate produsele Herbalife sunt din plante, nu contin conservanti chimici si ingrediente de origine animala, sunt fabricate din ingrediente pure conform standardelor de calitate si control, ceea ce confirma ca aceste produse nu au componente daunatoare sanatatii.