www.nutritie-slabire.ro

pentru un stil de viata sanatos, stilul Wellness

Sanatate, Frumusete, Silueta

prin Nutritie Inteligenta

Tell a Friend Follow us ! Nutritie-Slabire este pe Facebook ! Nutritie-Slabire este pe Twitter ! RSS Nutritie-Slabire

Programe de nutritie esentiala Herbalife

Sanatate prin nutritie

Cel mai usor mod de a obtine tot ce v-ati dorit:

silueta ideala - sanatatea perfecta - energie si vitalitate - tinerete pana la varste inaintate

Cei mai multi dintre noi, dintre semenii nostri considera, ca daca nu au dureri fizice sau nu sunt nevoiti sa mearga la doctor si sa-si ia concediu medical sunt „bine sanatosi”.

Dar starea wellness inseamna mai mult decat lipsa bolilor, a durerilor sau a defectelor fizice - inseamna vitalitate, energie, sanatate pe termen lung, functionarea perfecta a organismului, o stare buna psihica si sociala, un aspect exterior ingrijit, un corp frumos.

Starea Wellness nu o veti gasi in farmacii. Fiecare dintre noi isi poate asigura starea Wellness prin deprinderi legate de stilul de viata: prepararea corecta a hranei, alimentatie echilibrata, consumul suplimentilor de nutritie, miscare, odihna, conditii de munca, relaxare, ingrijirea zilnica a corpului si a tenului, etc.

Noi va oferim produse unice destinate sa va asigure nutritia optima pentru sanatatea dvs.

Produsele Herbalife sunt create dupa principiul Nutritiei Celulare, fiind recunoscute in lume ca cele mai bune produse ce mentin un echilibru perfect intre compozitia de plante si dozajul acestora.

"Hrana trebuie sa fie medicamentul tau, si nu medicamentul hrana ta." (Hippocrates)

Program de initiere de Nutritie Celulara

Program de initiere de nutritie celulara

Pret: 318 lei/program - TVA inclus

Contine:

  • Formula 1 - inlocuitor de hrana echilibrat, delicios, foarte hranitor, cu proteine usor asimilabil.
  • Formula 2 - amestec de multivitamine, minerale si ierburi chinezesti, selectionate pentru detoxifierea, regenerarea celulelor si o sanatate mai buna.
  • Cell Activator - activator celular bogat in fier si vitamina C, favorizeaza asimilarea eficienta a vitaminelor si mineralelor din hrana.
Program Optim de Nutritie Celulara

Program optim Nutritie celulara

Pret: 652 lei/program - TVA inclus

Contine:

  • Formula 1 - (2 cutii)
  • Formula 2
  • Cell Activator
  • Schizandra Plus - atioxidant cu plante care cresc in zone montane din Tibet. Sursa excelenta de imunomodulatoare. Reduce dereglarile cauzate de radicalii liberi. Imbunatateste digestia, fortifica sistemul imunitar
  • Herbalifeline - factori de nutritie extrasi din plante de mare si peste pentru sanatatea inimii si vaselor. Regleaza consistenta sāngelui, reduce colesterolemia si concentratia inalta de trigliceride din sānge, normalizeaza tensiunea arteriala
  • Herbal Aloe Concentrate - bautura naturala cu aloe vera pentru o sanatate mai buna. Contribuie la curatarea colonului, confera o digestie sanatoasa

De ce sunt bune Programele Herbalife ?

Cititi despre Avantajele acestor programe. si a programului de mentinere.

Aceste produse si toate produsele Herbalife sunt disponibile numai prin distribuitorii independenti Herbalife. Toate produsele Herbalife sunt din plante, nu contin conservanti chimici si ingrediente de origine animala, sunt fabricate din ingrediente pure conform standardelor de calitate si control, ceea ce confirma ca aceste produse nu au componente daunatoare sanatatii.