www.nutritie-slabire.ro

pentru un stil de viata sanatos, stilul Wellness

Sanatate, Frumusete, Silueta

prin Nutritie Inteligenta

Tell a Friend Follow us ! Nutritie-Slabire este pe Facebook ! Nutritie-Slabire este pe Twitter ! RSS Nutritie-Slabire

Nutritia Interna

Slabire si controlul greutatii, stil de viata sanatos, nutritie inteligenta, frumusete si tinerete pana la varste inaintate !

Cum sa obtii slabirea ideala, sa iti pastrezi silueta si frumusetea, sanatatea si vitalitatea pana la varste inaintate !

Sa vorbim despre nutritie, sanatate si controlul greutatii ...

Sanatatea optima poate fi obtinuta numai cu ajutorul unei nutritii corecte. Organismul uman este compus din trilioane de celule vii care trebuie hranite pentru a putea sa-si indeplineasca functiile vitale de regenerare, detoxifiere, eliberare a nivelului maxim de energie. Corpul nostru este supus actiunilor daunatoare externe, in fiecare zi.

Sunteti grabiti, infometati, obositi si stresati, asa ca alegeti ca din comoditate sa mancati la fast-food-uri, sa luati ingraba cateva dulciuri sau alte alimente pe baza de zahar pe post de stimulenti si luati medicamente sa alungati durerile, insomniile si starea de rau generala a organismului. In lumea moderna, predomina alimentele prajite, super-incalzite sau preparate termic, alimentele bogate in inlocuitori, aditivi si suplimenti alimentari. Pe langa aceste obiceiuri alimentare gresite, organismul uman este coplesit de poluarea mediului inconjurator (aer, apa) si de stress-ul zilnic. In aceste conditii, celulele nu functioneaza corect, regenerarea lor nu este un proces optim, nu mai au puterea de a elimina toxinele si de a se regenera, nu au vitalitate si energie, asa ca apare starea generala proasta a organismului, durerile si bolile. In zilele noastre, simptomele tot mai frecvent intalnite de nervozitate, insomnii, migrene, tulburari digestive etc. au la baza o proasta nutritie a organismului.

In functionarea lor, celulele organismului au doua roluri importante, din care decurg si cele doua functionalitati ale celulelor : unul de depozitare si altul de eliminare. In cazul in care celulele nu primesc hrada optima, intervine un dezechilibru intre functiile de asimilare si de eliberare. Pentru a rezolva aceasta disfunctionalitate la nivel celular, trebuie sa asiguram hrama optima a organismului, hrana bogata in vitamine, minerale, proteine, aminoacizi, etc. Este absolut necesar sa ne asiguram oferim organismului nostru nutrienti de calitate si ca acestia sunt corect asimilati, astfel ca fiecare celula sa beneficieze de o nutritie maxima pentru a putea sa realizeze regenerarea si detoxifierea.

Cum rezolvam aceasta problema ? Nu trebuie decat sa ne amintim ca in vremurile stravechi, oamenii beneficiau de bogatia oferita de mama natura, de numeroasele plante folosite pentru nutritie, tratamente si purificare.

Este timpul sa ne intoarcem la natura ! Natura generoasa se ofera sa ne insoteasca, sa ne sprijine, sa ne fie calauza in drumul catre pastrarea  sau recuperarea sanatatii, catre longevitate si frumusete. Sa pretuim natura, sa primim si sa intelegem mesajul ei: pentru sanatate, reveniti la alimentatia naturala !

Este ceea ce realizeaza produsele de Nutritie Interna ale companiei Herbalife - asigura nutritia perfecta si echilibrata a organismului prin nutritie la nivel celular. Produsele noastre sunt recunoscute la nivel mondial ca respectand proportia perfecta intre componenta de plante si dozajul acestora.

Avand la baza principiul Nutritiei Celulare, produsele Herbalife sunt create in laboratoare specializate pentru a oferi organismului uman o alimentatie hranitoare, astfel ca celulele sa asimileze substantele nutritive si sa le elimine pe cele nocive. Cu o astfel de nutritie inteligenta, ne asiguram o sanatate mai buna in mod natural, iar problemele de sanatate datorate unei alimentatii deficitare, vor disparea.

Informati-va corect in legatura cu Produsele Herbalife, pentru:

Controlul greutatii

Slabire, Ingrasare, Mentinere