www.nutritie-slabire.ro

pentru un stil de viata sanatos, stilul Wellness

Sanatate, Frumusete, Silueta

prin Nutritie Inteligenta

Tell a Friend Follow us ! Nutritie-Slabire este pe Facebook ! Nutritie-Slabire este pe Twitter ! RSS Nutritie-Slabire

Despre Nutritia Celulara

Nutritia celulara combina 3 tehnologii dietetice avansate:

1. Stiinta despre hranaShake

Produsele HERBALIFE reprezinta o hrana performanta, creata de ingineri in industria alimentara. Cu aceste produse, primesti o nutritie cu putine calorii si grasimi, aproape fara de colesterol, mai buna decat orice mancare preparata in orice colt al lumii, mai nutritiva decat orice alt aliment natural. Iti ofera putere, vitalitate. Principalul produs - Formula 1, este o hrana usor digerabila, de calitate superioara, fara egal in lume.

| Citeste mai multe detalii despre Formula 1 si despre Retete de shake Formula 1 |

2. Stiinta despre suplimentul de micronutrienti

Functionalitatea optima a organismului uman este asigurata de un aportNutritie naturala alimentar corespunzator din punct de vedere calitativ si cantitativ. De multe ori, alimentele consumate nu asigura organismului substantele nutritive esentiale in cantitati suficiente, din cauza solului sarac, pierderilor de vitamine si minerale din alimentele procesate industrial sau prelucrate culinar, cresterea nevoilor organismului datorate: varstei, tipului de munca prestat, clima, starea fiziologica a organismului. Multe probleme de sanatate ale omului modern apar din cauza carentelor alimentare.

Programele HERBALIFE ofera la nivel celular toate vitaminele, mineralele si microelementele in cantitati optime.

3. Stiinta despre ierburi

Plantele sunt folosite din timpuri stravechi, sunt singura sursa naturala de fibre, enzime, energie solara, antioxidanti pentru lupta cu radicalii liberi si prevenirea imbatranirii premature. Plantele sunt sursa formelor naturale Plante si ierburi medicinalede detoxifiere. Compania HERBALIFE dispune de posibilitati stiintifice performante si cerceteaza ce anume din plantele medicinale si alimentare din intreaga lume produce efecte benefice. Cercetatorii de la HERBALIFE suplimenteaza si combina plantele corect din punct de vedere dietetic, utilizeaza o tehnologie de productie performanta si costisitoare, pentru a pastra factorii botanici in forma activa.

Aceste formule de nutritie celulara stau si la baza programului de control al greutatii, ajuta organismul sa reduca asimilarea de calorii in timp ce sustin asimilarea vitamunelor, mineralelor si a factorilor nutritivi necesari unei stari bune de sanatate. Acesti factori sunt oferiti intr-o forma usor digerabila, astfel incat celulele din organism sa poata atinge nivelul maxim de eficienta in functionare, chiar si atunci cand exista antecedentele referitoare la subnutritie, diete excesive sau diferite boli.

Programul HERBALIFE este un program alimentar care ofera organismului posibilitatea de a primi in mod echilibrat toate substantele naturale necesare si il ajuta sa le asimileze cu o cantitate minima de calorii.


O nutritie buna este secretul unei vieti lungi si sanatoase !

| Citeste mai multe detalii despre Avantajele Programelor Herbalife |


Preocuparea noastra de a asigura organismului exact ceea ce ii trebuie pentru o corecta functionare, pentru energia si vitalitatea necesara in conditiile unui stress zilnic, pentru a preveni diversele boli tot mai frecvante in lumea moderna - este justificata si trebuie sa devina nu numai ocazionala, ci permanenta ...

Pentru ca acum avem posibilitatea de a ne alimenta corect daca vrem sa fim sanatosi, frumosi si tineri pana la varste cat mai inaintate.

Depinde numai de noi !

| Citeste despre Produsele Herbalife |

Herbalife - produse pentru sanatate