www.nutritie-slabire.ro

pentru un stil de viata sanatos, stilul Wellness

Sanatate, Frumusete, Silueta

prin Nutritie Inteligenta

Tell a Friend

versiunea printabila ...

Follow us ! Nutritie-Slabire este pe Facebook ! Nutritie-Slabire este pe Twitter ! RSS Nutritie-Slabire

NRG (Nature's Raw Guarana) tablete - Herbalife

Tablete cu guarana. Energizeaza, fortifica organismul

O buna nutritie este secretul unei vieti lungi si sanatoase !


Avand un stil de viata activ, cateodata suntem prea ocupati, incat nu ne acordam ragazul sa ne gandim la ceea ce consumam pentru o revigorare rapida. Chimicalele, zaharul si sodiul nu sunt bune pentru sanatate.

Atunci ne-ar trebui un produs natural, eficient si gata sa ne mareasca vitalitatea. Semintele plantei Guarana au fost procesate si utilizate ca stimulent natural acum sute de ani de catre indienii din Amazon.

NRG tablete - Herbalife

Guarana
Herbalife a utilizat calitatile botanice ale autenticei guarana in N-R-G tablete, care furnizeaza o revigorare ori de cate ori ai nevoie.N-R-G imbunatateste memoria, mareste vigilenta, vitalitatea, reduce apetitul, ajuta la indepartarea stresului, intareste imunitatea si sistemul respirator, sporeste rezistenta la alergii.

In ziua de azi este foarte usor sa fii suprasolicitat. Majoritatea oamenilor cauta o ceasca de cafea sau o ciocolata doar pentru a-si ridica nivelul de energie, pentru ca imediat aceasta sa scada din nou. De aceea, Herbalife a lansat N-R-G tablete.

Mod de consum:

Cate 1 tableta de 2 - 4 ori pe zi.

Cantitate:

Cutie - 60 tablete

Pret:

80 lei, TVA inclus

Acest produs si toate produsele Herbalife sunt disponibile numai prin distribuitorii independenti Herbalife. Toate produsele Herbalife sunt din plante, nu contin conservanti chimici si ingrediente de origine animala, sunt fabricate din ingrediente pure conform standardelor de calitate si control, ceea ce confirma ca aceste produse nu au componente daunatoare sanatatii.