www.nutritie-slabire.ro

pentru un stil de viata sanatos, stilul Wellness

Sanatate, Frumusete, Silueta

prin Nutritie Inteligenta

Tell a Friend Follow us ! Nutritie-Slabire este pe Facebook ! Nutritie-Slabire este pe Twitter ! RSS Nutritie-Slabire

Conditii de livrare

pentru produsele comandate

1. Conditii generale

Primul pas este sa completezi formularul de comanda si sa apesi butonul "Trimite". Ai grija ca datele din formular sa fie corecte si complete, pentru ca noi sa te putem contacta ulterior. Comanda o puteti trimite si printr-un simplu e-mail la adresa office@nutritie-slabire.ro. Pentru detalii vezi si aici...

Toate comenzile sunt inregistrate chiar in momentul primirii formularului. Va vom trimite un e-mail de confirmare a comenzii, si in acelasi timp va vom informa daca toate produsele exista in stoc in momentul respectiv. De asemenea, va vom aduce la cunostinta si data la care se va efectua expedierea produselor pe adresa indicata de dvs. in formularul de comanda.

Este important sa intelegeti ca se lucreaza cu stoc dinamic, ceea ce inseamna ca la un moment dat se poate sa ramanem descoperiti la anumite produse. Insa nu este nici o problema. Stocul disponibil pentru vanzare se poate reface in cel mult 3 (trei) zile, deci in acest caz livrarea catre dvs. nu va fi intarziata cu foarte mult.

Vrem ca toate persoanele interesate de produsele si programele noastre, sa fie convinse ca pentru noi cel mai important lucru este ca toti clientii sa fie multumiti atat de calitatea produselor pe care le achizitioneaza, cat si de calitatea serviciilor pe care noi vi le oferim.

2. Cum se face livrarea ?

Exista doua modalitati de a va livra produsele:

Coletul dvs. va fi trimis prin Posta Romana, la adresa pe care o veti indica in formularul de comanda. In acest caz, plata produselor se va efectua in sistem ramburs, la primirea coletului. In colet veti gasi, pe langa produsele comandate, pliante, reviste si alte documente utile dvs, precum si factura fiscala pentru cumpararea produselor. Pentru comenzi a căror valoare depăşeşte 500 RON, nu se vor percepe taxe de expediere.

Coletul va poate fi expediat prin Curier Rapid; acesta va fi livrat chiar la dvs. acasa, eliminand astfel drumul la posta pentru a va ridica coletul. In acest caz insa, va trebui ca plata sa se faca in avans, pe baza facturii proforma emisa de firma noastra, iar in colet veti primi factura fiscala respectiva. Coletul va fi expediat dupa confirmarea efectuarii platii. Pentru comenzi mai mari de 1.000 RON, nu se percep taxe de expediere. Plata in avans se poate efectua prin mandat postal sau prin ordin de plata in contul societatii noastre.

3. Cum se face plata ?

Plata produselor comandate se face in lei romanesti (RON).

Dupa cum am precizat anterior, plata o puteti face:

ramburs, la primirea coletului

prin mandat postal sau ordin de plata, in cazul platii in avans.

Important pentru clienti:

In conformitate cu prevederile legislatiei actuale: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.“ (Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta).

4. Garantie

Garantia produselor este de 2 (doi) ani, si este oferita de producatorul Herbalife International of America. Tot ca o garantie a calitatii produselor, stau milioanele de clienti multumiti de rezultatele obtinute dupa utilizarea produselor de Nutritie Interna si a celor de Nutritie Externa ale companiei Herbalife. Nu veti putea gasi clienti care sa va spuna ca aceste produse nu sunt bune. Daca exista totusi vre-un astfel de caz, atunci inseamna ca acest client nu a folosit produsele in conformitate cu recomandarile facute de consultantul sau.

Toate produsele Herbalife sunt avizate de Ministerele Sanatatii din toate cele 54 de tari in care exista piete de desfacere. Toate produsele Herbalife respecta Legea etichetei, si sunt recunoscute pentru echilibrul excelent intre componente si dozajul acestora. Acest fapt este recunoscut mondial si deriva din faptul ca produsele Herbalife sunt supuse cercetarii stintifice de catre cei mai mari savanti si oameni de stiinta in acest domeniu. (citeste mai multe despre Compania Herbalife si Consiliul Medical ...)

5. Ce veti primi in colet ?

In coletul primit veti regasi produsele - exact asa cum le-ati comandat, pliante, reviste si diferite alte documente ce va vor fi utile pe parcursul derularii programului dvs.

Incepand cu momentul primirii comenzii si pana la terminarea programului, vom comunica telefomic sau prin e-mail.

Va vom fi alaturi in permanenta, pentru a ne asigura ca ati inteles cum se consuma produsele, ca respectati recomandarile noastre si ca obtineti rezultatele dorite.

Vom incerca sa va fim prieteni apropiati, asa incat sa nu va simtiti singuri in lupta cu kilogramele !

Aveti intrebari la care nu ati gasit raspuns in paginile site-ului ?

Tot ce aveti de facut este sa ne trimiteti un e-mail cu aceste intrebari si va vom raspunde in cel mai scurt timp

Va asteptam !

Vom fi bucurosi sa deveniti clientii nostri si va vom ajuta sa depasiti momentele critice in controlul greutatii corporale !

Comandati acum orice produse sau programe Herbalife.
Cititi Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Comanda Herbalife