www.nutritie-slabire.ro

pentru un stil de viata sanatos, stilul Wellness

Sanatate, Frumusete, Silueta

prin Nutritie Inteligenta

Tell a Friend Follow us ! Nutritie-Slabire este pe Facebook ! Nutritie-Slabire este pe Twitter ! RSS Nutritie-Slabire

Nutritia Externa Herbalife - Ingrijire personala

Ingrijirea pielii include si nutritia pielii !

Cum sa obtii un ten frumos si sanatos, sa previi imbatranirea, sa arati excelent in fiecare zi ?

Sa vorbim despre frumusetea tenului tau, despre stralucirea parului, despre parfumuri ...

Pielea este cel mai mare organ al corpului omenesc. Greutatea pielii este de 2-4 kg, suprafata - circa 2 m. Pielea regenereaza complet odata la 7-10 saptamani, debarasandu-se zilnic de aproximativ 5 milioane de celule moarte. Pielea reflecta starea ta de sanatate si virsta biologica. Tenul este catifelat si neted, atunci cand este corect ingrijit, iar atunci cand este tratat cu nepasare devine uscat si aspru. Pielea se uzeaza zilnic si se distruge, pur si simplu, sub actiunea factorilor nocivi. Iata cateva exemple:

bullet

Actiunea distructiva a factorilor externi: radiatii solare, arsita, vant, frig, poluare;

bullet

Preferintele stilului de viata: fumat, alcool, medicamente, diete gresite, nutritie proasta.

bullet

Factori psihologici: stres, anxietate, griji.

bullet

Factori biologici patogeni: bacterii, virusi. (citeste mai departe ...)

Ingrijire ten - NouriFusion

Un tel comun in toate culturile de-a lungul timpului este cercetarea longevitatii si tineretii. Cu ajutorul medicinei si nutritiei moderne, omenirea spera in cresterea longevitatii; totusi, cautarea izvorului tineretii continua, in timp ce noi ne straduim nu numai sa ajungem la varste inaintate, ci totodata sa ne pastram tineretea.

Stiati ca aparitia semnelor de imbatranire poate fi retinuta si redusa la minim ?

Pielea ta este o oglinda naturala - reflecta starea de sanatate si bunastare. Produsele noastre sunt create nu numai pentru a te face sa arati mai bine, dar si pentru a te face sa te simti minunat.

Sigur vei simti diferenta cu Nutritia Externa Herbalife ! A arata bine nu a fost nici odata mai usor !

Herbalife este una dintre cele mai mari companii producatoare de produse de nutritie, renumita pentru inovatiile sale exceptionale si devotamentul pentru calitate. Herbalife aplica aceleasi standarde si pentru linia sa proprie de produse pentru ingrijire personala Nutritia Externa Herbalife.

Cercetatori renumiti au selectionat pentru Herbalife cele mai benefice ingrediente botanice, pentru a crea formule unice, destinate sa ofere mai mult decat efect cosmetic - pentru a asigura nutritie din exterior si pentru diminuarea proceselor de imbatranire. Aceste formule exceptionale au la baza cele mai performante tehnologii cosmetice, sunt destinate atat femeilor, cat si barbatilor. Nutritia Externa Herbalife sustine procesul natural de exfoliere, lasand tenul neted si reimprospatat, hranindu-l dupa o curatare temeinica. Nutritia Externa Herbalife asigura efecte uimitoare de intinerire! Produsele noastre sunt nu numai pentru ca sa arati bine, ci si totodata, pentru a te simti minunat. Vei simti o placere deosebita folosindu-le si cei din jur vor observa! Consumatorii de produse din gama Nutritia Externa Herbalife au confirmatat, ca acestea sunt mult mai bune decat tot ceea ce este disponibil pe piata la ora actuala.

Produsele noastre acopera gama completa de cosmetice necesare pentru ingrijirea personala. Avem produse pentru:

ingrijirea tenului

anti-aging (anti-imbatranire)

ingrijirea corpului

gama Radiant C

gama Herbal Aloe

parfumuri