www.nutritie-slabire.ro

pentru un stil de viata sanatos, stilul Wellness

Sanatate, Frumusete, Silueta

prin Nutritie Inteligenta

Tell a Friend

versiunea printabila ...

Follow us ! Nutritie-Slabire este pe Facebook ! Nutritie-Slabire este pe Twitter ! RSS Nutritie-Slabire

Fiber & Herbs (fibre si plante) - Herbalife

Crescand consumul de fibre, asimilezi mai putine grasimi

O buna nutritie este secretul unei vieti lungi si sanatoase !

Expertii medicali si stiintifici sprijina un consum crescut de fibra dietetica si unul mai mic de grasimi si calorii pentru a mentine corpul in forma. Din nefericire, alimentatia omului modern, tinde sa fie bogata in calorii si saraca in fibra naturala.

Fiber & Herbs este un produs unic pentru controlul greutatii, creat pe baza celor mai noi tehnologii. Este bogat in fibra dietetica de inalta calitate, regleaza peristaltismul intestinal, imbunatateste si usureaza digestia si contribuie la curatarea organismului.

Fiber & Herbs Herbalife

Contine un amestec unic de ingrediente naturale care se combina cu ceea ce mananci si, astfel, corpul tau absoarbe mai putine grasimi saturate din alimente.

Contine:

  oleat de sodiu – un emulsificator al lipidelor. Contribuie la emulsificarea grasimilor pentru reducerea asimilarii acestora in sistemul digestiv.
  L-carnitina - factor de transport lipidic. Este un aminoacid important a carui functie este furnizarea de acizi in mitocondriile celulei musculare. L-carnitina intra adesea in compozitia produselor pentru slabire. Ajuta la revigorarea masei musculare.

Avantajele produsului:

Reduce colesterolul din sange prin reducerea asimilarii grasimilor.
Creaza senzatia de satietate, nu te mai simti infometat si nu suferi de pofte.

Actiunea acestui produs este asemanatoare cu cea a unui magnet. Trecand prin tractul gastro-intestinal, acesta “atrage” si elimina cu sine toate resturile alimentare, care nu au fost asimilate de organism.

Indicatii:

slabire, nutritie celulara, programe pentru sanatate

Cantitate:

Cutie - 180 capsule

Consum:

Adulti si copii peste 12 ani, cate 2 pastile de trei ori pe zi, inainte sau in timpul mesei, cu 1 pahar de apa plata.

Pret:

75 lei, TVA inclus

Acest produs si toate produsele Herbalife sunt disponibile numai prin distribuitorii independenti Herbalife. Toate produsele Herbalife sunt din plante, nu contin conservanti chimici si ingrediente de origine animala, sunt fabricate din ingrediente pure conform standardelor de calitate si control, ceea ce confirma ca aceste produse nu au componente daunatoare sanatatii.