www.nutritie-slabire.ro

pentru un stil de viata sanatos, stilul Wellness

Sanatate, Frumusete, Silueta

prin Nutritie Inteligenta

Tell a Friend Follow us ! Nutritie-Slabire este pe Facebook ! Nutritie-Slabire este pe Twitter ! RSS Nutritie-Slabire

Frumusetea si ingrijirea exteriorului tau

Despre celulita

Ce trebuie sa stim pentru a ne asigura

silueta ideala - sanatatea perfecta - energie si vitalitate -tinerete pana la varste inaintate

Celulita este un termen, care se refera la grasimea cu aspect neplacut de sub piele si la excesul de fluide din tesuturi, fapt care cauzeaza incretiri ale epidermei.  Celulita este un dusman al frumusetii, armoniei si al starii de spirit. Daca nu se iau masuri din timp, corpul se deformeaza in mod ireversibil.

Sunt 4 stadii de formare a celulitei:

  Stadiul I de celulita:

La inceput scade nesemnificativ tonusul pielii si tesutul subcutanat devine mai putin compact. Suprafata pielii este aparent neteda. Insa, daca este stranss in pliu pielea de pe coapse, se observa aspectul de portocala.

  Stadiul II de celulita:

Aspectul de coaja de portocala este evident si fara a strange pielea, mai ales in pozitia culcat. Apar gropite. Tonusul pielii scade continuu, pielea parca se ofileste. Adipocitele (celulele grase) se maresc in volum, dereglandu-se spatiul intre celule. Sangele circula mai greu spre piele. Apare un edem usor. Acest aspect inestetic exclude din garderoba pantalonii scurti, fustele scurte.

  Stadiul III de celulita:

In acest stadiu multe femei isi urasc corpul. O arie tot mai extinsa de piele capata un aspect respingator - cu o multitudine de noduli subcutanati, umflaturi si gropite. Fiecare adipocit (celula grasa) se poate mari in volum de pana la 50 de ori mai mare decat marimea sa initiala, inrautatind circulatia sangelui si a limfei. In acest stadiu, celulita provoaca si probleme de sensibilitate a pielii. Daca nu se iau masuri, se pot dezvolta schimbari ireversibile.

  Stadiul IV de celulita:

In final, pielea capata un aspect de movilite si desfigureaza corpul. Coapsele si picioarele incep sa semene cu un aluat dospit, care a fost gaurit intens cu degetul. Celulita in acest stadiu este o boala cu dereglari severe de circulatie, cu umflaturi masive, dilatarea venelor. Pielea devine dureroasa la atingere.

Cum sa inlaturi celulita ?

Mai simplu decat crezi ... Scapa de celulita cu ajutorul unuia dintre Programele Herbalife Anticelulitice !

Multi oameni incearca sa scape de celulita cu orice pret. Problema o constituie faptul, ca dietele riguroase, masajul obisnuit si exercitiul fizic nu sunt o solutie in acest caz. Celulita nu este doar o problema estetica - este un avertisment, ca trebuie sa imbunatatesti modul de viata, sa te hranesti corect si sa faci mai multa miscare. Aparitia celulitei demonstreaza o disfunctie a schimbului de substante in corp. Celulita este o dereglare a schimbului de substante, prin acumularea sub piele a grasimilor si a reziduurilor toxice. In zonele de celulita, este dereglat echilibrul intre depozitarea si eliberarea grasimii. Grasimea si toxinele se depoziteaza si nu se mai elibereaza nici cu diete drastice, nici cu exercitii fizice extenuante. Pielea capata un aspect respingator. Celulita este semnul exterior al unor probleme dezvoltate in corp.

Pentru a indeparta celulita este necesara o actiune complexa asupra organismului. Trebuie sa se imbunatateasca circulatia sanguina in tesuturile adipoase, sa se activeze schimbul de substante, sa se elimine reziduurile, sa se accelereze eliminarea celulelor grase si sa se intareasca musculatura. Pentru a restabili schimbul de substante in celulele din zonele afectate de celulita, si pentru a elimina reziduurile, trebuie sa se furnizeze substante nutritive si remedii din plante. Din pacate, din cauza circulatiei defectuoase in zonele subcutanate de celulita, substantele nutritive din alimentatie ajung mai greu acolo.

Utilizand ultimele progrese in tehnologia ingrijirii pielii, specialistii de la Herbalife au reusit sa creeze creme anticelulitice cu actiune de patrundere adanca. Incepe in forta, ajungand sa ai un corp fara gropite. Cremele impotriva celulitei te ajuta sa fii in forma si sa elimini celulita.