www.nutritie-slabire.ro

pentru un stil de viata sanatos, stilul Wellness

Sanatate, Frumusete, Silueta

prin Nutritie Inteligenta

Tell a Friend Follow us ! Nutritie-Slabire este pe Facebook ! Nutritie-Slabire este pe Twitter ! RSS Nutritie-Slabire

Comanda

Felicitari pentru hotararea luata !


Cum puteti comanda ?

Este foarte simplu !

Daca doriti sa comandati programe si produse pentru controlul greutatii si pentru nutritie interna, deschideti pagina Comanda Nutritie Interna si completati campurile corespunzatoare din formular. Insistam ca datele dvs. personale sa fie corecte si complete, astfel incat sa putem intocmi documentele de livrare si sa putem lua legatura cu dvs. dupa primirea comenzii. Dupa completarea campurilor din continutul formularului, apasati butonul "Trimite", aflat in josul paginii.

Pentru comanda produselor de nutritie externa accesati pagina Comanda Nutritie Externa, si procedati in mod similar.

In maxim 12 ore veti primi un e-mail de confirmare cu precizarea stocului de la momentul primirii comenzii, si de asemenea, cu precizarea termenului de livrare al comenzii dvs.

Pentru orice informatii suplimentare sau intrebari, va rugam sa accesati pagina Contact si sa ne trimiteti mesajul dvs., sau ne puteti gasi la telefonul 0724 008459.

Va multumim pentru comanda dvs si va asiguram ca nu ne abatem de la conduita obligatorie in satisfacerea cerintelor clientilor nostri!

Informatiile transmise sunt in siguranta. Nici o informatie personala referitoare la dvs. nu va fi cunoscuta de o terta parte.