www.nutritie-slabire.ro

pentru un stil de viata sanatos, stilul Wellness

Sanatate, Frumusete, Silueta

prin Nutritie Inteligenta

Tell a Friend Follow us ! Nutritie-Slabire este pe Facebook ! Nutritie-Slabire este pe Twitter ! RSS Nutritie-Slabire

Avantajele Programelor HERBALIFE

Programe de nutritie sanatoasa

Oricine poate folosi programele si produsele HERBALIFE:

bullet sunt inofensive si echilibrate pentru orice om
bullet este o dieta echilibrata cu eliminarea exceselor nocive
bullet in acelasi timp, ofera avantajul lumii botanice prin combinarea plantelor alimentare din intraga lume benefice sanatatii

Sunt programe de nutritie echilibrata, asigura cele mai bune elemente nutritive naturale. Ajuta corpul sa reduca asimilarea de calorii, in timp ce sustine asimilarea factorilor nutritivi necesari sanatatii. Acesti factori sunt oferiti intr-o forma usor digerabila, astfel incat, celulele sa poata functiona cu o eficienta maxima, chiar si atunci, cand exista antecedente referitoare la subnutritie, diete excesive sau diferite boli.

Restabilesc vilozitatile intestinului subtire (fragmente digitiforme microscopice), imbunatatind asimilarea substantelor nutritive consumate. Celulele bine hranite din intregul corp se insanatosesc, astfel dispar chiar si unele probleme de sanatate.

Curata organismul de toxine.

Ofera protectie celulara.

Sunt programe alimentare care furnizeaza organismului un supliment complex si echilibrat de vitamine, oligoelemente, bioflavonoizi si alte substante nutritive, cu o cantitate minima de calorii, pe langa aceasta, il ajuta sa asimileze.

Sunt sursa de enzime naturale din plante cu rol de activatori celulari. Celulele functioneaza in mod optim cu activatori celulari si intreg organismul utilizeaza in mod eficient hrana pentru imbunatatirea sanatatii, vitalitatii, pentru procesele naturale de regenerare si pentru controlul greutatii.

Din cele mai vechi timpuri, plantele au fost folosite pentru beneficiile lor in nutritia corecta, tratamentele diverse si purificarea organismului.
Este timpul sa ne intoarcem la natura, sa profitam de ceea ce aceasta ne ofera - hrana echilibrata din bogatia lumii botanice !

"Hrana trebuie sa fie medicamentul tau, si nu medicamentul hrana ta." (Hippocrates)