www.nutritie-slabire.ro

pentru un stil de viata sanatos, stilul Wellness

Sanatate, Frumusete, Silueta

prin Nutritie Inteligenta

Tell a Friend

versiunea printabila ...

Follow us ! Nutritie-Slabire este pe Facebook ! Nutritie-Slabire este pe Twitter ! RSS Nutritie-Slabire

Cell Activator - Herbalife

Amestec de oligoelemente imbunatatit cu factori botanici.

O buna nutritie este secretul unei vieti lungi si sanatoase !

Furnizeaza organismului factorii ciclului Krebbs: aspartat de potasiu, aspartat de magneziu.

Participa prin furnizarea de energie la “reconstructia celulara”.

Ciclul Krebbs este un proces biochimic fundamental, care are loc in organismele aerobe si este cheia producerii de molecule tip ATP (producatoare de energie), cu rol foarte important in metabolismul celular.

Contribuie la detoxifierea celulelor.

Cell Activator Herbalife / tablete

Contine oligoelemente, pe care organismul omului modern nu le primeste din cauza alimentatiei neechilibrate. Oligoelementele sunt foarte necesare in multe procese biologice, au rol de catalizatori, sunt factori speciali importanti in consolidarea sanatatii: Bor – mineral cu rol in cresterea si dezvoltarea oaselor, Molibden, Siliciu, Vanadiu, Pycnogenol –antioxidant puternic, toate fiind extrase din plante.

Contine urmatoarele plante medicinale:

Eleuterococcus, Senticosis, radacini de Smilax ornata, radacini de Fo-ti, Astragalus membranaceous, Poligonum multiflorum, extract GinkoGinko Biloba Biloba, Bupleorum, Ardei Capsicum, Calin, Concentrat Cruciferos Chinezesc, radacini de fructe de Ciulin, Ligustrum lucidum, Silybum marianum, radacini de Rehmannia glutinosa, ciuperca Shiitake – specie de ciuperci exotice cu gust placut, mai putin cunoscuta la noi.Astragalus Aceasta specie se bucura in multe tari ale lumii de multa atentie si se consuma frecvent pentru efectele sale profilactice si terapeutice foarte diverse.

NOTA: spre deosebire de vitaminele solubile in grasimi, care se acumuleaza in organism, rezerva de vitamine solubile in apa trebuie completata zilnic.

Nu are contraindicatii.

Consumat zilnic, ajuta la excelenta absorbtie a vitaminelor si mineralelor din hrana, mareste vitalitatea, contribuie la instalarea in organism a unei stari de echilibru fizic si psihic.

Este un adjuvant necesar pentru programul de slabire, pentru sportivi si persoane care desfasoara activitati cu consum mare de energie fizica sau mentala.

Indicatii:

slabire, ingrasare, mentinere, nutritie celulara, vitaminizare

Cantitate:

Cutie - 120 capsule

Consum:

4 capsule pe zi: cate o capsula dimineata si la pranz si 2 capsule seara, in orice program Herbalife

Pret:

101 lei, TVA inclus

Acest produs si toate produsele Herbalife sunt disponibile numai prin distribuitorii independenti Herbalife. Toate produsele Herbalife sunt din plante, nu contin conservanti chimici si ingrediente de origine animala, sunt fabricate din ingrediente pure conform standardelor de calitate si control, ceea ce confirma ca aceste produse nu au componente daunatoare sanatatii.